UDRUGA VESTIGIUM

Zato jer naš kvart nema društvena okupljališta poput tržnice, knjižnice i kulturnog centra - Vestigium diše kao DRUŠTVENI CENTAR u rukama građana i organizira pomalo - sve to!!

Možete donijeti knjige u našu SLOBODNU KNJIŽNICU - koja služi za to da se knjige razmjenjuju i čitaju, da ne stoje i skupljaju prašinu. Potičemo ljubav prema čitanju ♥
Možete posjetiti dodatni program - prema najavi - kreativne radionice, osobni razvoj, radionice recikliranja i brige o okolišu, radionice kuhanja, sajmići razmjene igračaka i odjeće... 

Hvala što podržavate malo i lokalno - zbog toga naše zajednice cvjetaju i rastu ♥

SUBOTOM EKO PLAC/ PONEDJELJKOM ZELENE KOŠARICE

Okupljamo se oko malih OPGovaca, upoznajemo ih, pitamo ih sve što nas zanima o njihovom radu i načinu uzgoja, pijemo kavicu, klopamo doručak i nabavljamo zdravo, svježe ubrano, ekološki uzgojeno voće i povrće. Svega se tu nađe, ali to je prije svega društveni događaj, za popričati s prijateljima i susjedima, za upoznati nekog novog, za povezivanje i jačanje zajednice u kojoj živimo.

COWORKING/RADIONICE/PREDAVANJA/PROSLAVE/PROMOCIJE

Vestigium djeluje kao društveni centar, prostor mogu koristiti svi zainteresirani. Imaš ideju, želiš ponuditi nešto zajednici u kojoj živiš? UKLJUČI SE!

ZELENE IDEJE STALNO SE ROJE!! 

UDRUGA VESTIGIUM 

Vrbani, Rudeška 142 s dvorišne strane 
kontakt: udruga.vestigium@gmail.com ili 0958561270 
http://udrugavestigium.wix.com/vestigium 
https://www.facebook.com/udrugavestigium